Sonnentor Ředkvička bio 120 g
Kód: 00110Detailní popis produktu
Složení: ředkvička bio (Raphanus sativus var. sativus)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 5-8 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nakličování |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Objem: | 120 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.