Sonnentor Pískavice řecké seno bio, k nakličování 120 g
Kód: 00118Detailní popis produktu
Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství. Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Intenzita hořké chuti těchto klíčků se zvyšuje s dobou klíčení. Může se stát, že některá semínka nevyklíčí a zůstanou tvrdá. Pro správný růst semínek jsme pro vás připravili i přehledný nakličovací deníček.
Složení: pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 2-4 dní
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota: 18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladovat v suchu a chladu. Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nakličování |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Objem: | 120 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.