Mandlové palačinky 250 g Šufan
Kód: A23Související produkty
Detailní popis produktu
Palačinková rána, která provoní celou kuchyni, jsou ta nejkrásnější. Zvlášť, když jsou palačinky jaksepatří nadýchané, vláčné a na okrajích křupavé. A přesně takové na vás čekají.
Protože rádi dáváme za vznik unikátním výrobkům, s našimi palačinkami bez přidaného cukru to nemohlo být jinak. Základ instantní směsi tvoří bezlepkové ovesné vločky a jemná mandlová mouka a na chuti je to opravdu znát. Díky vysokému podílu bílkovin se nemusíte bát, že by vám brzy po snídani začalo kručet v břiše. Směs stačí smíchat s mlékem nebo vodou, vyšlehat a připravit na pánvi s troškou ghí.
Mandlové palačinky skvěle chutnají s tvarohem a naším odvařeným ovocem nebo ořechovými másly.
S balením si připravíte 10 poctivých palačinek.
Složení:
Mleté bezlepkové ovesné vločky, mandlová mouka 16,7 %, pohanková mouka, tapiokový škrob, sušená syrovátka, sušené vaječné bílky, skořice, sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota | 1697 kJ/404 kcal |
---|---|
Tuky | 13,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 52,3 g |
- z toho cukry | 6,6 g |
Bílkoviny | 15,9 g |
Sůl | 0,29 g |
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů. Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Návod na přípravu:
Směs nasypte do mísy a postupně, za stálého míchání metličkou, přilévejte 650 ml mléka nebo vody. Řidké těsto řádně prošlehejte a nechte chvilku odpočinout. Můžete přidat i vejce. Palačinky doporučujeme připravovat na pánvi, například na našem ghí.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kaše a vločky |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Objem: | 250 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.