KOLDOKOL JAM Jahoda 230g bio
Kód: 5000193Detailní popis produktu
Zažijte jahodovou explozi, která vám rozjasní každý den s naším KOLDOKOL JAM Jahoda! Tento jahodový džem je 70 % z těch nejzralejších a nejsladších jahod z Bílých Karpat, které byly ručně sklizeny, aby přinesly neodolatelnou chuť a čistou přírodní sladkost.
KOLDOKOL JAM Jahoda je výborný nejen na čerstvé pečivo, ale také jako náplň do palačinek nebo přísada do jahodového mléčného koktejlu. Pro milovníky sladkostí je tento džem skvělou volbou jen tak lžičkou přímo ze sklenice. Je vyroben z bio ingrediencí a neobsahuje žádná barviva ani konzervanty, jen kvalitní třtinový cukr a 100% citrónovou šťávu, které vylepšují jeho chuťový profil.
- 70 % skleničky zabírají zralé jahody
- bez barviv a konzervantů
- produkt ekologického zemědělství
Jak si náš Jam nejlépe vychutnat?
Zatočený v palačince při ranním tanci kolem kuchyňské linky. V jahodovém mléčném koktejlu, když chcete trochu tekuté lásky. Nebo prostě na punkáče, jen tak, lžičkou přímo ze sklenice!
Skladování: Naše jamy nerady přímé slunce a extrémní teploty, proto je po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Složení: jahody 70 %*, třtinový cukr / trstinový cukor*, 100% citrónová šťáva / šťava*, citrusový pektin / pektin; 100 g výrobku obsahuje 25 g přírodních sladidel / prírodných sladidiel. Na 100 g výrobku bylo použito 70 g ovoce / ovocia *produkt ekologického zemědělství / poľnohospodárstva
*produkt ekologického zemědělství
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
665,5 kJ/159 kCal |
Tuky | <0,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 40 g |
- z toho cukry | 36,4 g |
Bílkoviny |
<1 g |
Sůl |
<0,1 g |
Vláknina |
g |
Přestože se snažíme, aby všechny informace o výrobku byly aktuální a správné, může dojít ke změnám složení a výživových údajů v důsledku aktualizace právních předpisů. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu výrobku a nespoléhejte se pouze na informace uvedené na našich webových stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.