Borůvková kašička BIO nemléčná 180 g Šufan
Kód: C78Související produkty
Detailní popis produktu
Protože si myška Maja přála snídat něco opravdu mimořádného, připravil jí lišák Lubo, známý svými lahodnými recepty, speciální borůvkovou kašičku. Její tajemství je v surovinách a jednoduchosti – stačilo smíchat rýžovou a čirokovou kaši, které příjemně zasytí, sušené kokosové mléko pro bohatou krémovost a prášek z mrazem sušených lesních borůvek, které kašičce dodávají příjemnou sladko-kyselou chuť a vůni. Borůvková kašička je díky tomu snadno stravitelná a přidaný cukr nebo umělé přísady v ní rozhodně nehledejte.. Zkrátka ideální volba pro citlivá dětská bříška.
Pokud máte doma malé gurmány, dejte jim ochutnat i naše BIO nemléčné kašičky s příchutí vanilky a jahody.
Kašičku připravíte raz dva: Zalijte 30 g směsi s 110 g horké vody, nebo mléka a během minutky máte hovoto!
Balení vám vystačí na 6 porcí.
Kaše je připravena do 1 minuty po zalití horkým mlékem či vodou. Vhodná od ukončeného 12. měsíce věku.
Složení:
BIO rýžová kaše instantní 75 %, BIO čiroková kaše instantní 10 %, BIO sušené kokosové mléko (organické kokosové mléko BIO, organický tapiokový škrob), BIO borůvkový lyofilizovaný prach 5 %.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota | 1638 kJ/387 kcal |
---|---|
Tuky | 7,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,2 g |
Sacharidy | 69,9 g |
- z toho cukry | 3,8 g |
Vláknina | 2,2 g |
Bílkoviny | 8,4 g |
Sůl | 0,1 g |
Země původu surovin:
Česká republika
Alergeny:
Neobsahuje alergeny. Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kaše a vločky |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Objem: | 180 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.