BIO hořká čokoláda ESPRESSO RAPUNZEL 80 g
Kód: 4321Související produkty
Detailní popis produktu
Tato jemná hořká čokoláda obsahuje 51 % kakaa a 7 % křupavých kousků pražených kávových bobů. Čokoláda je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie, sušená třtinová šťáva Rapadura a přírodní třtinový cukr Cristallino. Rapadura dodá čokoládě chuť lehce do karamelova. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 80 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: cukr (sušená třtinová šťáva Rapadura, přírodní třtinový cukr Cristallino), kakaová hmota, kakaové máslo, drcené pražené kávové boby 7 %. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 51 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2369 kJ/570 kcal |
---|---|
Tuky | 38 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g |
Sacharidy | 48 g |
z toho cukry | 41 g |
Vláknina | 9,7 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 0,08 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s kávou.
CH-BIO-004
Zemědělská produkce mimo EU
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořké čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Objem: | 80 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.