Babiččiny 3min. spirály 330g
Kód: 2000122Detailní popis produktu
Babiččiny nudle jsou vyrobené z nejlepší semoliny (krupice z tvrdé pšenice) a čtyř čerstvých vajec na kilogram tvrdé pšenice. Vyznačují se tolik ceněnou chutí vaječných těstovin a díky semolině se nerozvařují. Jejich jemná chuť a nazlátlá barva vynikne zejména v kombinaci s masitými pokrmy (drůbeží, králíkem, zvěřinou nebo rybami) či s omáčkou. Vychutnejte si je podle svých představ.
Jak je možné, že se těstoviny uvaří za 3 minuty?
Je to dáno odlišnou technologií výroby od běžných vaječných těstovin. Používají se jiné formy na výrobu. Nicméně rychlé vaření může být docílenou pouze u některých krátkých druhů, nejde to udělat u všech. Rychlé vaření je dáno především odlišnou strukturou těstovin.
Jaký je hlavní benefit 3 minutových těstovin?
Zachování stejných surovin jako u běžných těstovin (čerstvá vajíčka a semolina). Rychlé vaření není docíleno žádným kompromisem ve složení.
- Nutriční hodnoty jsou po uvaření obdobné jako u ostatních běžných těstovin. Například je stále zachovám podíl „pomalých cukrů“ jako u běžných těstovin a zůstává tak delší dobu pocit nasycení.
- Chuť. Tím, že se těstovina vaří kratší čas, tak je chuť intenzivnější a chutnější (více je cítit chuť vajíček). Po delší době vaření se snižuje intenzita chuti.
- Úspora času při vaření.
- Menší energetická náročnost při vaření a snížení dopadů na životní prostředí (např. snížení CO2 zkrácením dobou vaření apod.).
Těstoviny, vaječné, sušené.
Složení: semolina – krupice z tvrdé pšenice, čerstvá vejce 18 %
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
1549 kJ/366 kCal |
Tuky | 3,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 70 g |
- z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny |
13,5 g |
Sůl |
0,1 g |
Přestože se snažíme, aby všechny informace o výrobku byly aktuální a správné, může dojít ke změnám složení a výživových údajů v důsledku aktualizace právních předpisů. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu výrobku a nespoléhejte se pouze na informace uvedené na našich webových stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.